Komediafestarit menee metsään

Järjestämme metsäkeikan keskiviikkona 15.7. klo 19. Sinut on kutsuttu. Esiintyjänä on stand up -koomikko Teemu Vesterinen.
Klikkaa tästä Helsingin Sanomien juttu metsäkeikasta.

Keikkapaikka
Keikka tehdään Vuorilammella Kuopiossa, joka sijaitsee Kolmisoppi-Neulamäen alueella. Luontopolut sijoittuvat lähes kokonaisuudessaan luonnonsuojelualueelle, joka kuuluu myös EU:n Natura-verkostoon. Jos paikka ei ole tuttu, sinun pitää löytää Pilpantie navigaattorista. Pilpantie on hieman monttuinen hiekkatie, joten ajele varovasti, jos tulet autolla. Hiekkatie lähtee Puuilon pihasta. Pilpantiellä on useita parkkipaikkoja. Helpotetaan löytämistä niin, että seisomme sillä parkkipaikalla mistä lähdetään metsään. Teemu lähtee teidän kanssa klo 19 keikkapaikalle. Kävelyä tulee 10-15 minuuttia. Kokonaiskesto tällä harvinaisella keikkareissulla on noin 1 h.

Lisätietoja: https://www.kuopio.fi/kolmisoppi-neulamaki

Mitä mukaan?
Kannattaa ottaa mukaan pilkkijakkara tai sellainen alunen, että voit istua turvallisesti mättäälle. Saat evääksi Hanna Partasen lihiksen tai karjalanpiirakan sekä pillimehun HUOM! Jos et halua lihistä, saat ison riisipiirakan. Kerro jos haluat piirakan. Metsässä on hyttysiä, joten kävin hankkimassa hyttyskarkoittimen. Sen pitäisi toimia 20 neliön alueella, mutta ihan 100% varmuudella en pysty toki lupaamaan, että olette suojassa hyttysenpuremilta. Kannattaa siis ottaa mukaan myös hyttysmyrkkyä.

Teemu Vesterinen on suomalaisen stand up -komiikan tragikomiikan kunkku. Toisinaan Vesterisen sielu vaihtuu kokonaisen kansakunnan sieluksi. Sillekään koomikko ei tarjoile moneen kertaan pureskeltuja vastauksia. Vesteriläisessä maailmassa mustavalkoinenkaan ei koskaan ole mustavalkoista.” -Kouvolan Sanomat 2016.

Teemu omin sanoin:

Metsäkeikka ei ole mitään sähköistä, ei äänentoistoa, puhelimia, tai sisääntulomusiikkia, vain mättäät ja hyvät jutut. Mukana ovat myös aina mukavat lihapiirakka ja pillimehu, jokkaiselle oma.  Monesti lavalle mentäessä on stressiä ja painetta joka suunnasta, mutta ehkä metsässä ei tarvitse yrittää liikaa. Se on metsä. Siellä voi viihtyä.

Varmasti erilainen tunnelma on luvassa, intiimi ja rento. Jokin juttu on vaikeampaa ja jokin helpompaa kuin normaalisti. Metsäkeikoista tulee uusi normaali.  Kyllähän siellä koronasta tullaan puhumaan. Mutta koska mitään rajoituksia ei ole, katsotaan mihin suuntaan keikka menee.

Oon tehnyt keikkoja koulusurmien jälkeisinä päivinä. Silloin oli ihmisillä nauru herkässä ja tuntui, että komiikkaa todella tarvittiin. Nyt sokki on ollut lievempi ja se on kestänyt pitempään, mutta varmaankin vähän itsekkäästikin odotan, millainen sekä minuun että yleisöön on kertynyt ja mitä metsässä tapahtuu.”

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali