On aika kokoontua turvallisesti yhteen lauantaina 19.9.2020

Olet yksi Elämä Voittaa -festivaalin yhteistyökumppaneista. Kiitos, että olet. Tervetuloa! Alla infoa. Yksityistilaisuus alkaa jo 18:30!

Elokuussa aluehallintoviranomainen kiristi otetta tapahtumiin. Se teetti meillä yhden päivän töitä, jotta saatiin järjestettyä Olavi Uusivirran keikan siirto järkevin kustannuksin isolle lavalla ulos. Muuten edessä olisi ollut keikan peruminen.

Olavi Uusivirran keikka lauantaina 19.9. siirtyy Albatrossin etupihalle. Showtime 20:00.
”Jotta voimme tuottaa keikan aluehallintaviranomaisten syyskuun määräysten mukaan, keikka on tehtävä nykyisellä yleisömäärällä ulkona. Keikka tulee olemaan isolla lavalla, joten yleisö näkee esityksen kauempaakin, ei tarvitse pakkautua. Alue on nyt muutenkin paljon isompi. Myös aikaisempi aloitusaika helpottaa ohjeistuksen noudattamista ja jo kaupungin melulupien vuoksi keikka pitää olla muutenkin ulkona alkuillasta. Sää on vain pukeutumiskysymys, turvallisuus meidän kaikkien asia, komediafestivaalin tuottaja Juha Jylhäsalmi kertoo.

”Me teimme elokuussa kolmena viikonloppuna keikkoja Albatrossin edustalla. Hyödynnämme nyt jo rakennettua aluetta Olavin keikalla. Tämä on turvallisempaa ja toimivampaa näin. Meillä on hyvä kokemus alueesta. Meillä tulee olemaan myös jokaiselle oma istumapaikka, Albatrossin ravintolapäällikkö Jenni Kulin jatkaa.

Yksityistilaisuuden aikataulu

Albatrossin sisätila 18:30 alkaen.
Klo 19:00 Juha Jylhäsalmen tervetulopuhe, joka sisältää stand upin tasoista horinaa ja oivalluksia korona-ajasta.
Klo 19:15 stand up: Jussi Simola
Jussi oli mukana TV2:lla esitetyssä Naurun Tasapaino ohjelma toisella kaudella ja sijoittui lopulta kilpailussa toiseksi. Jussi on ollut mukana myös Nelosen Stand Up! -ohjelman kaikilla kausilla.

Ulkolavalla:
Klo 20 Olavi Uusivirta

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

 

 

 

 

 

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali