LAUANTAINA 18.6.2022 21:30 PÄÄTÖSKLUBI: Intro Social
Esiintyjinä: Aatu Raitala, Riku Suokas, Fathi Ahmed, Robert Pettersson, Niko Kivelä
Kesto n. 2h, sis. tauon. K-18. Ovet avautuvat 20.30. Tule paikalle viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä, jotta kerkeät tilata rauhassa klubijuomat.

”Komediafestari on jakanut stand upin ilosanomaa kansalaisille vuodesta 2008. Koronapandemian takia tapahtuma peruttiin 2020 ja 2021, mutta nyt kolmen vuoden tauon jälkeen olen tyytyväinen, että me ollaan taas back in bisnes isosti. Kiitos Matkukselle, että se mahdollistaa teille ison määrän lippuja päätösklubille, jossa nähdään viisi suomalaista stand upin kovaa ammattilaista. Illan pääesiintyjänä on Niko Kivelä. Alla hänen tervehdyksensä teille! Sydämellisesti tervetuloa naurettavan toiminnan pariin kesäkuussa.” – Juha Jylhäsalmi / Kuopion Komediafestivaalin johtaja.

Aatu Raitala
Aatu on leppoisan itsevarma tarinankuljettaja ja terävä improaja. Itä-Suomen kasvatti asuu helsingissä, mutta ei ole kadottanut murrettaan mihinkään. ”Älä tee kuten mie, koska sie et välttämättä pysty siihen.”

Fahti Ahmed
Fathi on nuoresta iästään huolimatta esiintynyt stand up -lavoilla jo kymmenen vuotta. Fathi on murtautunut myös tv:n primetimeen, joten tällä hetkellä voidaan sanoa, että Fathi on tv:stä tuttu julkkis.

Niko Kivelä
Tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

Riku Suokas
Riku toi aikoinaan stand upin Suomeen. Hän ei ole vielä esi-isä, mutta todella kokenut esiintyjä hän on. Riku pudottaa tehokkaalla tahdilla juttua ihan kaikesta. Juuri kun luulet oppineesi Rikun reseptin, hän vetäise koko jengin kölin alta niin, että märkäpuvusta reppee perse.

Robert Pettersson
Roopen lavajutut ovat lyhyitä, hetkittäin mustalla verellä maalattuja puujalkoja. Tulee se fiilis, kun syö huonoja liköörikonvehteja: jää vähän paha maku suuhun, mutta silti haluaa ehdottomasti syödä koko rasian.

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali