Kutsuvierastilaisuus 18.12.2021

Olet sydämellisesti tervetullut, koska olet minun yhteistyökumppani tai olet ostanut minulta komediafestivaalin tukilippuja.

Joulukuussa on aika siis nähdä taas pitkästä aikaa! Kuopion musiikkikeskus tarjoaa hulppeet puitteet stand up -iltaan. Esiintyjät ovat Suomen huipulta ja meininki tulee olemaan muutenkin ihan naurettava. Myös minä käyn lavalla kertomassa teille totuuksia. Tämä ilta järjestetään yhteistyössä Citymarket Päivärannan kanssa.

Te saatte vielä kutsun lokakuussa, jolla pääsette saliin sisälle. Se käy pääsylipusta.

Tervetuloa!
– Juha Jylhäsalmi / tuottaja

Showtime klo 17, ovet auki klo 16. Ikärajasuositus 16v.
Esityksen kesto noin 2 h (sis. tauon).

Ilari Johansson

Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luovii yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!


Niko Kivelä

Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.


Teemu Vesterinen

Toisinaan Teemu Vesterisen sielu vaihtuu kokonaisen kansakunnan sieluksi. Sillekään koomikko ei tarjoile moneen kertaan pureskeltuja vastauksia. Vesteriläisessä maailmassa mustavalkoinenkaan ei koskaan ole mustavalkoista.

Ennakkotarjoilusta kannattaa olla yhteydessä Kanrestaan, joka hoitaa Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolatoimintaa. Lisätiedot: https://www.kanresta.fi/

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali