Lauantaina 23.4. klo 18:00 Intron Komediaklubilla Teemu Vesterinen, Anitta Ahonen ja Petri Hankonen

Lippu 20 e (sis. 2 euroa Liveton palvelumaksun).
Esityksen kesto on noin 1,5 tuntia sisältäen väliajan.
Ikäraja 18 vuotta. Showtime 18:00, ovet 17:00.

ILLAN STAND UP -KOOMIKOT

TEEMU VESTERINEN:”Teemu saa keikoillaan yleisönsä sulamaan isolla asenteella ja tunteella maustetuilla jutuillaan elämästä ja millintarkoista yksityiskohdista. Kokenut ja omaperäinen Vesterinen on salamannopeilla hoksottimilla varustettu virtuoosimaisen sanankäytön supersankari.”

ANITTA AHONEN:”Anitta ”Iso A” Ahonen on Suomikomiikan ehdoton keisarinna ja kaikkien janoisten koomikkopimujen vahinkoäiti, joka kasvattaa ”jälkikasvuaan” ainoastaan varoittavan esimerkin voimin. Tämä oman elämänsä ronski ruusu, häpeilemätön horsma ja peloton peikonlehti on sanalla sanoen kukkea tosinaaras, joka ei pyytele anteeksi mitään, mutta saa anteeksi kaiken. Anitta on anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä huvittaa.”

PETRI HANKONEN:”Petri seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös viivojen yli, mutta niin että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli.  Petri ei tarjoile koskaan kädenlämpöisiä keitoksia, vaan komediasoppa kiehautetaan aina sataan asteeseen!

Varaudu narikkamaksuun.
Esityksen videokuvaaminen on kielletty.
Intro Social, Kauppakatu 20, 70100 Kuopio.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali