Lauantaina 17.9. klo 18:00 Intron Komediaklubilla esiintyvät Lasse Oikarinen, Anders Helenius ja André Wickström.

Esityksen kesto n. 1h 30 – 1h 45 min. LOPPUUNMYYTY!

Esityksen videokuvaaminen on kielletty. Varaudu narikkamaksuun. Ovet avataan n. 1 h ennen esitystä.

Esiintyjät:

Lasse Oikarinen on tehnyt komiikkaa vuodesta 2013 lähtien. Vuonna 2017 hän voitti himoitun Vuoden Tulokas -tittelin. Lasse on tunnettu energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään. Hän keskustelee ja pelaa yleisön kanssa taitavasti, joka tekee kulloisestakin esityksestä omaleimaisen. Lassen leppoisa lavaolemus ja helposti samaistuttavat jutut yhdistettynä useiden satojen keikkojen kokemukseen, takaavat onnistuneen nauruelämyksen monenlaisissa tilaisuuksissa. Lasse on myös mukana Nelosen Stand Up! -ohjelman kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella.

Venla-voittaja ja Noin Viikon Uutisten käsikirjoittajasta sekä ajankohtaissatiirin Noin viikon Studion luotsina toiminut Anders Helenius on karismaattinen neljän lapsen isä, joka osaa tarkkailla ironisesti niin maailmanpolitiikkaa kuin suurperhearkeakin ja seilaa jokaiseen naurusatamaan varmoin ottein.

Suomalaisen komiikan kummisetä André Wickström on tehnyt stand up –komiikkaa rautaisella ammattitaidolla jo yli 20 vuotta. Suomenruotsalaisen koomikon sanan säilä on sivaltanut lukuisissa televisio-ohjelmissa viimeisimpänä mm. Nelosen Hyvissä ja huonoissa uutisissa sekä YLE:n uutisparodiassa Detta om Dettassa. André on lavalla kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös joka nappaa yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin.

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali