Kuopion Komediafestivaalin virallinen, mutta ihan pirullisen naurettava stand up -ilta järjestetään joulukuussa Kuopion musiikkikeskuksella. Esiintymässä nähdään kolme pitkän uran tehnyttä stand upin ammattilaista. Tervetuloa!

Showtime klo 21, ovet klo 20. Esityksen kesto n. 1h 45 min – 2 h (sis. tauon).
LIPUT TÄÄLTÄ!

Ilari Johansson

Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luovii yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!


Niko Kivelä

Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.


Teemu Vesterinen

Toisinaan Teemu Vesterisen sielu vaihtuu kokonaisen kansakunnan sieluksi. Sillekään koomikko ei tarjoile moneen kertaan pureskeltuja vastauksia. Vesteriläisessä maailmassa mustavalkoinenkaan ei koskaan ole mustavalkoista.

Lipun hinta on 28 e (sis. Lippu.fi palvelumaksua 2,50 e)
Lipun hintaan lisätään toimitusmaksut alkaen 1 e.
Lisätiedot: lippu.fi/toimitusmaksut

Jos haluat ostaa lippuja ja haluat niistä laskun kirjaudu lippu.fi -verkkokauppaan. Lisätietoja saat sieltä. Sinun on mahdollista myös varata ja ostaa liput Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä, joka on auki arkisin klo 15-17 tai esityksen alkuun. Viikonloppuisin tuntia ennen esitystä.

Tarjoilusta kannattaa olla yhteydessä Kanrestaan, joka hoitaa Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolatoimintaa. Lisätiedot: https://www.kanresta.fi/

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali