STAND UP SHOW LA 17.12. KLO 18 KUOPION MUSIIKKIKESKUKSELLA

Kuopion Komediafestivaali järjestää 17.12. klo 18 Kuopion Musiikkikeskuksella loppuvuoden naurettavimman illan. Joulukuussa lavalle astelee nimittäin neljä suomalaisen stand upin tervaskantoa. Savolaisen yleisön vatsalihaksia treenaavat suosikkikoomikot Ilari Johansson, Jukka Lindström, Niko Kivelä ja Teemu Vesterinen.

Esityksen kesto n. 2 h (sis. tauon). Lippu alkaen 33,50 e + tilausmaksut (alk. 1,50 e / tilaus). www.lippu.fi

Ilari Johansson

Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

#improvisointia
#yleisökontaktia
#havainnoivaa

Jukka Lindström

Jukka on Noin Viikon Uutisten tv-tähti. Lindström muistetaan myös kriitikoiden kehumasta satiirisesta sketsisarjassa nimeltä Jukka Lindströmin Sivuhistoria (Yle TV1, 2022). Omien ohjelmiensa lisäksi Lindström on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa mm. YleLeaks, Uutisvuoto, Pressiklubi, Pitääkö olla huolissaan ja Hyvät ja huono uutiset. Ennen kaikkea hän on pirullisen terävä stand up -koomikko ja fiksu esiintyjä.

#tarinoita
#yhteiskunnallista
#havainnoivaa

Niko Kivelä

Niko on tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

#improvisointia
#tarinoita
#hyväntuulista

Teemu Vesterinen

Kuopiossa nykyään asuva Teemu on jo yli 20 vuotta stand upin parissa työskennellyt huippuammattilainen. Luvassa on hämärästi viistoa ja monikerroksista komediikkaa elämästä. Esiintymistyyli on rauhallinen ja Spoken word (-ish).

#pistäämiettimään
#tarinoita
#outoa

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali