lauantai 8.6. klo 15 Pannullinen Naurua
LOPPUUNMYYTY!

MC Mika Eirtovaara,
Jussi Herranen,
Matti Paalanen,
Jari Teurajärvi,
Henric Chezek,
Tatu Miettinen,
Harri Lagström,
Leo Viking Holmström

LIPUNMYYNTI ALKAA 1.4.

Pannuhuone Gust. Ranin, Kauppakatu 25.
Show on katetulla terassilla.
Lippu: 10 e sis. toimitusmaksut.
Esityksen kesto 1 h 45 min (sis. tauon).
Ikäraja 18v.
Showtime 15:00
Ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä.  Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

Pannullinen Naurua -klubin esiintyjät

MC Mika Eirtovaara

Jos vasemmassa aivopuoliskossa asuu järki ja oikeassa mielikuvitus, Mikan aivoja voisi luonnehtia niin, että vasen puoli on Turkin matkalla kioskista tingitty pattereilla toimiva miniperämoottori ja se työntää kuuden hengen kumivenettä (mielikuvitus) etäämmäs rannasta. Nelosen stand up -ohjelman isäntä.

Harri Lagström

Tinkimätöntä asennetta, pitkälle vietyjä mehustuksia ja huumoria juuri siinä mukavan ja epämukavan rajamailla. Harri jää mieleesi. Legendaarinen hämmentäjä on palannut monen vuoden jälkeen.

Henric Chezek

Nuoresta iästään huolimatta Henric viettää 10-vuotistaiteilijajuhlaansa koomikkona. Henric on myös se viattoman oloinen punaposkinen pikkupoika, joka iltaisin houkuttelee karvaisia miehiä pakettiautoonsa.

Jari Teurajärvi

Jari Teurajärvi on ”Komedian David Lynch”, jonka omintakeinen ja absurdi maailma siivilöityy arkitodellisuuden tuolta puolen. Vuoden Tulokas 2018 -kilpailun finalisti.”

Jussi Herranen

Joensuulainen teologi, joka tarjoilee komiikkaa kaikissa mustan eri sävyissä. Synkät jututkaan eivät saa peitettyä sitä, että Jussi on sympaattinen ja lämminsydäminen hyvän mielen koomikko.

Leo Viking Holmström

Porvoolaislähtöinen Leo Viking Holmström on lavalla arvaamaton ja absurdi. Hän suhtautuu komiikkaan intohimoisesti ja tunteella, vaikka hänen lavaenergiansa onkin suunnilleen sama kuin jäkälällä.

Matti Paalanen

Matti kuulostaa juuri siltä miltä näyttää. Kiusallisen luonteen ja nokkelan ajattelun alta keikan aikana kuoriutuu kuitenkin vain ihminen.

Tatu Miettinen

Tatu on rehdin lupsakka savolainen nouseva kyky.

Mikä on MC?

Se on illan isäntä tai emäntä, seremoniamestari, josta käytetään lyhennettä MC (Master of Ceremony).

MC:n rooli on stand up -shown kannalta omalla tavallaan tärkein, koska hänen tehtävänään on juontaa show, lämmitellä yleisö muita koomikoita varten ja toimia tunnelman ylläpitäjänä ja esitystä koossa pitävänä voimana mitä erilaisimmissa tilanteissa.

Tehtävään valitaan mahdollisimman kokenut koomikko, jonka tyyli sopii tehtävään tai koomikko, joka on erikoistunut hoitamaan seremoniamestarin vaativaa pestiä. Esiintyjäkokonaisuuksia suunnitellessa MC valitaan usein ensimmäisenä.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali