Lauantaina 12.11. klo 21:00 Intron Komediaklubilla esiintyvät Köpi Kallio, Matti Paalanen, Fathi Ahmed ja Mari Seppälä. Illan isäntänä toimii Teemu Vesterinen. Esityksen kesto n. 2h. Lippu 20 e. K-18. Ovet avautuvat klo 20:30.  LOPPUUNMYYTY!

Esityksen videokuvaaminen on kielletty. Varaudu narikkamaksuun.

Esiintyjät:

Teemu Vesterinen on stand upin huippuammattilainen. Yli 20 vuotta komiikan alalla uraa tehnyt Teemu on varustettu nopella älyllä ja moniulotteisella ajatuksen virralla. Hän toimii tämän klubin mc:nä eli isäntänä. Teemu ei jätä kylmäksi.

Fathi Ahmed palkittiin Vuoden stand up -tulokas -tittelillä vuonna 2014 ja Kallio Komediabolagetin “Vuoden uusi kyky” -Jorma-palkinnolla vuonna 2015. Lisäksi Fathi on näytellyt useissa TV-sarjoissa ja elokuvissa, kuten elokuvassa Aurora, ja TV-sarjoissa Aikuiset, Modernit miehet ja Rakkaus ja laki. Ura on nousukiidossa!

Matti Paalasen maailma on erikoista, synkällä tavalla hurmaavaa. Mattimaiseen maailmaan päästyäsi, et halua sieltä pois. Matti ei uhoa, hän vain on. Matista on helppo pitää, koska esiintyminen on sulavan vaivatonta ja läsnäolevaa eikä hänessä ole koomikkona mitään keinotekoista.

Juuso ”Köpi” Kallio on tullut tutuksi erityisesti YleX Aamun juontajana, jota hän juonsi yhdessä Ville ”Viki” Eerikkilän kanssa. Nyt Köpi on aloittelemassa stand up uraa. Köpi on lahjakas, rakastettava koko kansan suosikkityyppi. Saa fanittaa!

Kuopiolainen Mari Seppälä teki ensimmäisen stand up- keikkansa 2022 komediafestivaalin iltapäivässä. Yleisö halusi lisää Maria. Nyt sitä saa. Luvassa vitsihuumoria keski-ikäisen naisen arkipäivistä.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali