Lauantaina 20.1.2024 klo 18 Maximin Komediaklubilla Aatu Raitala, Tomi Haustola, Anna Rimpelä, Ursula Herlin, Arimo Mustonen

Tammikuussa 2024 tulee 20 vuotta täyteen siitä, kun Kuopiossa järjestettiin ensimmäinen stand up -klubi. Sen kunniaksi juhlitaan alkuvuonna stand upin merkeissä.

AATU RAITALA on leppoisan itsevarma tarinankuljettaja ja terävä improaja. Itä-Suomen kasvatti asuu Helsingissä, mutta ei ole kadottanut murrettaan mihinkään. ”Älä tee kuten mie, koska sie et välttämättä pysty siihen.”

TOMI HAUSTOLA on TV:stä tuttu stand up -koomikko, joka on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta siitä, että esitys on ainutlaatuinen ja hauska – tyylikkäästi ilman alapääjuttuja.

ANNA RIMPELÄ on pohjalaistaustainen helsinkiläinen näyttelijä-koomikko. Tämä vinksahtanut laihialainen nainen on stand up -koomikko, joka yllättää niin salakavalilla kuvakulmilla ja vaivattomalla pienieleisyydellä, että se vaan tekee mieli ottaa vastaan.

URSULA HERLIN on noussut nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä. Ursulalla on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista, mutta täysin uudenlaisesta ja ennen kaikkea hauskasta näkökulmasta.

ARIMO MUSTONEN on kokenut kaiken kansan naurattaja, jolla on takanaan yli 4000 stand up -keikkaa erilaisissa tilaisuuksissa ja kiertueilla. Hän on esiintynyt koomikkona Nelosen Stand up -ohjelmassa joka vuosi sekä opettanut stand up komiikkaa Suomen teatteriopistolla. Lähes 20 vuoden kokemus ja monipuolinen vitsivalikoima takaa, ettei hymy hyydy yleisössä.

Show klo 18. Ovet klo 17. Liput 29,50 euroa.

• Hinnat sisältävät palvelumaksut.
• Show’n kesto n. 2h, sisältäen tauon.
• Eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Järjestäjä: Jylhäsalmi Productions Oy.

HUOM! Jos tulet esitykseen pyörätuolilla, ota yhteys: juha@komediafestivaali.fi
Osoite: Maxim, Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali