Vitsejä ja kielioppivirheitä, sekä Aku Hirviniemi! – Suomen hauskimmat mamut Mebe ja Fabe stand up -show Maximissa lauantaina 2.9.2023 klo 18:00.

Suomen hauskimmat mamut -stand up -show laajentaa nyt reviiriään Kulttuurikeskus Stoan Itäkuskus-klubilta koko Suomeen ja näin myös Kuopioon!

Esityksen vakiokasvot ovat somesta tutut koomikot Mebe ja Fabe, sekä Kuopion keikalla mamujen kanssa lavalle nousee kiintiösuomalaisena, vai pitäisikö sanoa kiintiöriihimäkeläisenä, koko kansan tuntema näyttelijä, koomikko ja hahmojen mestari Aku Hirviniemi. Akun pitkä ja palkittu ura pitää sisällään huikean määrän päärooleja, komediaa ja draamaa. Akun komiikassa yhdistyvät sovinnaisen epäsovinnainen huumori, hetkestä syntyvät sketsit sekä nopeat naurut.

Illat isännöivä Mebe voittaa yleisön nopeilla jutuilla ja improvisaatiolla, ja TikTokista tunnettu Fabe tykittää puolestaan nauruja muun muassa isävitseillä. Lavalla saatetaan nähdä myös lupaavia aloittelevia maahanmuuttajataustaisia koomikoita.

Suomen hauskimpien mamujen show valottaa yleisöä kokemuksillaan maahanmuuttajien oivalluksilla suomalaisesta kulttuurista, suomalaisista tehdyillä huomioilla ja jutuilla arkielämästä ja arjen kömmähdyksistä. Mebe aloittaa usein keikkansa pyynnöllä antaa hänelle paljon rakkautta ja suomalainen henkilötunnus. Hän on kotoisin Kurdistanista, joten pidähän varasi, ettei hän yritä rekrytoida juuri sinua peshmerga-joukkoihin!

Fabe on puolestaan identifioitunut iranilaisesta maailmankansalaiseksi ja ottanut identiteettiinsä mukaan kaikkien kokemiensa kulttuurien hyvät puolet. Häneltä kuulemme isän maailmaan kuuluvien seikkojen lisäksi sen, kuinka omituisia kysymyksiä työpaikkahaastatteluissa kysytään suomen kielestä ja työelämästä. Hän tekee asennongelmia murtavaa komiikkaa ilman passeja ja tuo näin eri kansallisuudet lähemmäksi toisiaan.

Showtime klo 18. Ovet avataan klo 17. Lippu maksaa 29 euroa. Ryhmälippu 10 hlö 26,50 euroa.

• Show’n kesto n. 1 h 45 min sisältäen tauon.
• Ikäraja 18 vuotta.
• Mahdollinen eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan.
• Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkastetaan ovella

Seuraa kiertuetta somessa Meben ja Faben kanavilla:
Instagram: @mebekoomikko, TikTok: @koomikkomebe
Instagram, TikTok: @comedyfabe

www.suomenstandupclub.fi/mamut

Järjestäjä: Suomen Stand Up Club

Jos tulet esitykseen pyörätuolilla, ota yhteys: juha@komediafestivaali.fi
Osoite: Maxim, Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali