Perjantaina 19.1.2024 klo 19:00 Maximin Komediaklubilla Kaisa Pylkkänen, André Wickström, Jukka Lindström, Roosa Maskonen ja Niko Kivelä | Yhteistyössä 3D Talo

LOPPUUNMYYTY!

Ensimmäinen stand up -klubi oli Kuopiossa tammikuussa 2004. Nyt 20-vuotta myöhemmin juhlistetaan tätä merkkipaalua naurun merkeissä, kun vuoden 2024 klubit starttaavat.

Klubin esiintyjät:

KAISA PYLKKÄNEN on valtakunnan virallinen tuohtuja, joka lataa lavalla poliittiset ja epäkorrektitkin ajatuksensa suoraan, häpeilemättä ja itseään säästelemättä. Yön pimeinä tunteina Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta.

ANDRÉ WICKSTRÖM
Tumma, hintelä mies, älykkölasit. André Wickström on varmasti yksi tunnetuimmista suomalaisista koomikoista. Hän on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa, joista ensimmäisiä oli vähän erilainen talk show W-tyyli. André tarkastelee suomalaisuutta ja siihen liittyviä ilmiöitä aseenaan naiivi ja sarkastinen huumori.

JUKKA LINDSTRÖM on tv-tähti sekä tietysti suomalaisen stand up -alan kärkinimiä. Jukka on kiertänyt esiintymässä klubeilla, teattereissa ja komediafestivaaleilla jo vuodesta 2005. Viime vuosina hän on keskittynyt stand upissa sooloesityksiin, joissa poliittinen satiiri kietoutuu yhteen henkilökohtaisten tarinoiden ja havaintojen kanssa.

ROOSA MASKONEN
Vuoden 2023 stand up -tulokas on hurmannut yleisönsä nopeassa ajassa. Nyt Roosa tulee ensimmäistä kertaa Kuopioon stand up -koomikkona. Omaperäinen, karismaattinen ja hauska esiintyjä hurmaa täälläkin.

NIKO KIVELÄ on tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan tarinoita elämästä niin, että tuntuu.

Show klo 19. Ovet klo 18. Liput 29.50 euroa.

• Hinnat sisältävät palvelumaksut.
• Show’n kesto n. 2h, sisältäen tauon.
• Ikäraja 18 vuotta.
• Eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Järjestäjä: Jylhäsalmi Prodcutions Oy

HUOM! Jos tulet esitykseen pyörätuolilla, ota yhteys: juha@komediafestivaali.fi
Osoite: Maxim, Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali