LAUANTAINA 18.3.2023 KLO 19 NIKO KIVELÄN UUSI KOKO ILLAN STAND UP SHOW KUOPIOSSA. PAIKKA: ORIGINAL SOKOS HOTEL PUIJONSARVI, PUIKKARI-SALI.

LOPPUUNMYYTY!

Niko Kivelän
Iso Riski on stand up -soolo, joka pitää sisällään kaiken mitä Niko on oppinut 40-vuotisen elämänsä ja yli 20-vuotisen koomikkouransa aikana. Tässä show’ssa ei jarrutella eikä tyynnytellä. Tässä ei haasteta katsojaa vaan maailma.

Yksi Suomen valovoimaisin ja kovaäänisin Stand Up -koomikko Niko Kivelä lähtee kiertämään Suomea keväällä 2023. Keikkoja kertyy tällä erää noin 30 kappaletta, Suomea kuljetaan etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Koronan vuoksi juhlakiertueen väliin jättänyt Niko viihdyttää vihdoin yleisöä uudella, kokoillan esityksellä. Ihminen, eläin, taivas, helvetti, musta, valkoinen, mies, nainen, viina, vitamiini, sota, rauha. On iso riski, että naurat tälle kaikelle. Aiheet, joita esityksessä käsitellään, jännittävät koomikkoa itseäänkin. Tarinat ovat, kuten aina, Nikon omasta elämästä ja esittäjänsä näköisiä. Elämässä kaikki on hyvin, joten antaa palaa!

Ikäraja 18v. Liput alk. 29 euroa. Esityksen kesto 1h45 min – 2h (sis tauon).

Showtime 19:00. Ovet 18:00. Videokuvaaminen kielletty. Varaudu narikkamaksuun.

Osoite: Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali