Lauantaina 16.12.2023 klo 18 Kuopion Musiikkikeskuksella: Jukka Lindström, Niko Kivelä, Teemu Vesterinen ja Ilari Johansson.

Luvassa vuoden naurettavin pikkujoulu!

JUKKA LINDSTRÖM on tv-tähti sekä tietysti suomalaisen stand up -alan kärkinimiä. Jukka on kiertänyt esiintymässä klubeilla, teattereissa ja komediafestivaaleilla jo vuodesta 2005. Viime vuosina Lindström on keskittynyt stand upissa sooloesityksiin, joissa poliittinen satiiri kietoutuu yhteen henkilökohtaisten tarinoiden ja havaintojen kanssa. Nyt hän valjastaa osaamisensa loppuvuoden hauskimmassa illassa Kuopiossa.

NIKO KIVELÄ on tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan tarinoita elämästä niin, että tuntuu.

TEEMU VESTERINEN on illan paikallinen, koska hän asuu nykyään Kuopiossa ja viihtyy hyvin. Teemu on stand upin huippuammattilainen. Yli 20 vuotta komiikan alalla uraa tehnyt Teemu on varustettu nopealla älyllä ja moniulotteisella ajatuksen virralla. Teemu ei jätä kylmäksi.

ILARI JOHANSSON on kestosuosikki, jonka vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen.

Esityksen kesto noin kaksi tuntia, sisältäen väliajan.

Ikärajasuositus 16 vuotta

Järjestäjä: Jylhäsalmi Productions
Liput: Kuopion Musiikkikeskuksen kassalta 33 €
Liput: lippu.fi 34,60 €
Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali