Perjantai 8.11. klo 19 Intro Social

Anitta Ahonen, Fathi Ahmed, Ursula Herlin, Teemu Vesterinen

Intro Social, Kauppakatu 20
Lippu: 22,50 e sis. toimitusmaksut.
Esityksen kesto 1h 45 min (sis. tauon).
Ikäraja 18v.
Showtime 19:00
Ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

Esitys on suomeksi.

Anitta Ahonen
Roisi ja riemastuttavan aito Iso A on lavakomiikan maamo, jolle ei länkytetä. Tampereen täräyttäjä on käynynnä kaikkialla ja pistää kaiken peliin. Kuin pakinoitsijaa kuuntelisi.

Fathi Ahmed
Fathi on ehdottomasti yksi tämän hetken kiinnostavimpia nousevia koomikoita. Hän on nopeasti noussut kolkuttelemaan ammattilaisuuden portteja voittaen toistaiseksi kaikki kilpailut joihin on osallistunut. Lisäksi muut koomikot ovat rankanneet Fathin vuoden 2014 uudeksi kyvyksi. Lavalla Fathi pohtii mm. kasvamistaan muslimiperheessä ja Fathin oivaltavat havainnot antavat katsojille niin naurun kuin ajattelunkin aihetta.

Ursula Herlin
Uudehko tyyppi lajissa, vaikkei uskoisi. Tavallinen nainen tavallisesta elämästä veistää komiikkaa esimerkiksi noloista tilanteista ja lapsista. Se saattaa siis ihan oikeasti veistää lapsia jutuissaan, vaikkei uskoisi. Erittäin luonteva esiintyjä.

MC Teemu Vesterinen
Syyskauden Intro Socialin keikoilla Teemu esiintyy illan isännän roolissa. Hän käyttää paikkakuntalaisena paalupaikan hyväkseen ja tarttuu hetkeen ja ajankohtaisiin aiheisiin.

Mikä on MC?

Se on illan isäntä tai emäntä, seremoniamestari, josta käytetään lyhennettä MC (Master of Ceremony). MC:n rooli on stand up -shown kannalta omalla tavallaan tärkein, koska hänen tehtävänään on juontaa show, lämmitellä yleisö muita koomikoita varten ja toimia tunnelman ylläpitäjänä ja esitystä koossa pitävänä voimana mitä erilaisimmissa tilanteissa.

Tehtävään valitaan mahdollisimman kokenut koomikko, jonka tyyli sopii tehtävään tai koomikko, joka on erikoistunut hoitamaan seremoniamestarin vaativaa pestiä. Esiintyjäkokonaisuuksia suunnitellessa MC valitaan usein ensimmäisenä.

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali