Perjantai 20.9. klo 19 Intro Social – YHTEISTYÖSSÄ ODDY INC.

Orlando Baxter (USA), James Lórien MacDonald (CAN), Ali Jahangiri, Teemu Vesterinen

Intro Social, Kauppakatu 20
Lippu: 22,50 e sis. toimitusmaksut.
Esityksen kesto 1h 45 min (sis. tauon).
Ikäraja 18v.
Showtime 19:00
Ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä. Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

Esitys on suomeksi ja englanniksi.

Orlando Baxter (USA)
Baxter entered the Boston comedy scene in 2005 and was quickly established as one of the area’s hottest young comics. His fresh perspective and unique relatability soon made this former high school teacher a fan favorite and led to a string of finalist positions in a number of contests and festivals all over the world including NBC’s ‘Stand Up for Diversity’, Boston Comedy Festival, Montreux Comedy Festival, Johannesburg International Comedy Festival, Edinburgh Fringe Festival and the Melbourne Comedy Festival. Orlando currently tours across the world performing at clubs, colleges and festivals at home and overseas. In 2016, Orlando made his late night TV debut on the Conan show on TBS.

Jamie MacDonald
MacDonald is Finland’s only Canadian, queer, English-speaking, transgender stand-up comedian. I

Ali Jahangiri
Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy vaaran tunne. Jää kotiin katsomaan Jaajoa telkkarista tai tule mukaan Ali-seikkailuun, huomenna saatat kuolla.

MC Teemu Vesterinen
Syyskauden Intro Socialin keikoilla Teemu esiintyy illan isännän roolissa. Hän käyttää paikkakuntalaisena paalupaikan hyväkseen ja tarttuu hetkeen ja ajankohtaisiin aiheisiin.

Mikä on MC?

Se on illan isäntä tai emäntä, seremoniamestari, josta käytetään lyhennettä MC (Master of Ceremony).

MC:n rooli on stand up -shown kannalta omalla tavallaan tärkein, koska hänen tehtävänään on juontaa show, lämmitellä yleisö muita koomikoita varten ja toimia tunnelman ylläpitäjänä ja esitystä koossa pitävänä voimana mitä erilaisimmissa tilanteissa.

Tehtävään valitaan mahdollisimman kokenut koomikko, jonka tyyli sopii tehtävään tai koomikko, joka on erikoistunut hoitamaan seremoniamestarin vaativaa pestiä. Esiintyjäkokonaisuuksia suunnitellessa MC valitaan usein ensimmäisenä.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali