Juha Jylhäsalmi Talk Show 9.3.2024!

Juha Markus täyttää virallisesti 50 vuotta 5.3.2024. Siitä muutama päivä eteenpäin pidetään juhlat. Laita päivä kalenteriin. Kerro jos otat avecin mukaan. Paikkana on Ohjelmaravintola Maxim. Ovet aukeaa klo 17:00. Show alkaa 18:00. Minun haave on ollut käsikirjoittaa oma show, jossa on mukana ammattilaisia, ystäviä ja hauskoja persoonia. Tässä tapauksessa joku voi olla nuo kaikki tai erikseen.

Juha Jylhäsalmi – Perkele!

Luvassa aika lyhyt ja ehkä hauskakin stand up -esitys, jossa Juha pistää persoonansa peliin. Luvassa tarinaa, niin että housut kostuu!

Jatkot klo 22 BAR LASKU, entinen Henry´s Pub, Kauppakatu 18.

Mitäs muuta?

Ilmoita itsesi ja mahdollinen avec 29.2.2024 mennessä: Täältä.

Jos haluat lahjoa, niin laita rahaa talvilomaani varten: FI77 4600 0011 2101 07.

Mahdolliset majoitustarjoukset tulee tälle sivustolle.

Synttäreiden tärkein asia on kuitenkin se, että kerkeen kerrankin jutella teidän vieraiden kanssa, enkä ole koko ajan säätämässä seuraava ohjelmanumeroa. Keskimäärin tykkään kuitenkin ihmistä. En kaikista. Enkä koko ajan. Mutta välillä minulla on kyllä ikävä ihmisiä, joita en syystä tai toisesta enää näe juuri koskaan. Olenkin kutsunut juhliini laajan skaalan kavereitani vuosikymmenten varrelta. Jos tuntuu ettet tunne ketään vieraita, niin kerro se minulle, niin sen jälkeen tunnet.

Tervetuloa! Lisätietoja tulee sitä mukaa, kun on aihetta.

Erittäin asiallisin terveisin, Juha Markus Jylhäsalmi

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali