Juha Jylhäsalmi pähkinänkuoressa.

Olen stand up -tuottaja ja ammattijuontaja. Vuonna 2004 tein Pannuhuoneelle ensimmäinen komediaillan. Nykyään teen firmani kautta stand up -tapahtumia ympäri Suomea, painopiste edelleen kuitenkin Kuopiossa. Voit tilata minulta helposti stand up -koomikoita yksityisjuhliisi.

Muutamia tapahtumia, joita olen tehnyt:

Kuopion Komediafestivaali vuodesta 2008.
Intron Komediaklubit vuodesta 2008.
Suuri Stand Up Viikonloppu Pyynikin kesäteatterilla 2016, 2017.
Kimmo Timonen Roast Kuopion kaupunginteatterilla 2017.
Niko Kivelän soolokiertue 2019 ja 2020.
Komediafestivaali On The Road -kesäkiertue 2018, 2019, 2020, 2021.
Iso stand up -ilta Kuopion musiikkikeskuksella 18.12.2021.

Muutama referenssi juontokeikoista:

”Juha juonsi minun Stanley Cup -juhlat Kuopiossa hienolla tavalla.” – Kimmo Timonen, jääkiekkolegenda.
”Juha on ammattilainen. Kuusi vuotta Kuopio Rockissa loistavaa työtä.” – Allu Koskinen, Kuopio Rockin promoottori.
”Juha on ollut vuosia KalPan ottelutapahtumien tuki ja turva.” – Pasi Kuivalainen, KalPa Hockey Oy:n myynti-ja asiakkuusjohtaja.

Olen esiintyjä ja käsikirjoittaja. Minulla runsaasti kokemusta esiintymisestä niin kameran edessä kuin livetilaisuuksissakin. Omaan myös vankan osaamisen projektinhallinnasta tuottajantyöni (Kuopion Komediafestivaali) kautta. Olen käsikirjoittanut yhteistyössä useita hyvin menestyneitä tuotantoja.

Ensimmäiseksi referenssiksi haluan nostaa Hydro-Pena -kampanjan, jonka videoita on katsottu Facebookissa ja YouTubessa yhteensä reilusti yli sataviisikymmentätuhatta kertaa. Alunperin rekryn tueksi suunniteltu kampanja toi Hydrolinelle työhakemusten tulvan, päätyi mm. sivun kokoisena uutisena Kauppalehteen ja vei meidät kuvausmatkoille aina Pariisiin asti. Hydro-Pena.

Alunperin KalPan viestintään luotu huumorihahmo HooPee on osoittanut kiinnostavuutensa kymmenillätuhansilla katselukerroilla. Kasperi Kapasen haastattelu.

Käsikirjoitin ja näyttelin Hupimaisteri-hahmoa kaksi vuotta Kuopion alueella. Videot löytyvät täältä. ”Omien vaikeuksien selättäminen on kannustanut häntä tekemään hyvää muillekin. Hupimaisteri-hahmo pyrkii yllättämään iloisesti ihmisiä, jotka ilmiantajien mielestä ansaitsevat jonkin hyvän teon. Hän aikoo kouluttaa avukseen sata muutakin hupikandia viemään hyvän ilosanomaa ympäri Pohjois-Savoa.” -Iltalehti
Hupimaisterin tiedote.

Savon Yrittäjät palkitsi minut maakunnallisella yksinyrittäjä 2019 -palkinnolla. 
Savon Yrittäjät: Valintaa perusteltiin mm. Jylhäsalmen positiivisella tekemisen meiningillä. Hän on pistänyt itsensä sataprosenttisesti likoon ja onnistunut siinä. Ala on vaativa, eikä vastaavia tekijöitä löydy Suomesta montaa. Jylhäsalmi on onnistunut rakentamaan ympärilleen laajan verkoston niin yhteistyökumppaneista kuin sparraajista, jotka ovat vahvana tukena yksinyrittäjänä toimiessa.

Juha Linkedinissä
Juha Instagramissa

Koulutukseltani olen tradenomi.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali