TORSTAINA 8.6.2023

Klo 19 Ohjelmaravintola Maxim
STAND UP: Viisi Osumaa lavalla!
Heikki Vilja, Ida Grönlund, Fathi Ahmed, Teemu Vesterinen, Ilari Johansson

Kesto n. 2h (sis tauon). K-18.

Heikki Vilja
Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut Heikki on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta. Heikki on tällä hetkellä yksi eniten keikkailevia stand up -koomikoita Suomessa.

Ida Grönlund
”Kuulen usein, että olen tutun näköinen. Oot saattanut nähdä mut Nelosen stand up-ohjelmassa, stand up -lavoilla, vierailemassa joissakin huumoriohjelmissa, tai sitten ehkä koirapuistossa tai avantouintipaikoilla. Komedia on mulle harrastus, työ ja elämäntapa.  Olen keikkaillut lähes kaksikymmentä vuotta stand up -lavoilla, kirjoittanut vitsejä moniin tv-ohjelmiin, pitänyt stand up -kursseja ja kirjoittanut kirjan komedian tekemisestä. ” -Ida

Teemu Vesterinen
Teemu on suomalaisen stand upin uranuurtajia. Teemu muutti Kuopioon muutama vuosi sitten ja on kotiunut tänne hyvin. Tämä virtuoosimaisen sanankäytön sankari sulattaa yleisön kertomalla isolla asenteella maustettuja ovelia juttuja samanaikaisesti koko elämästä sekä millintarkoista yksityiskohdista.

Ilari Johansson 
Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Fathi Ahmed
Fathi on junantuoma stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä Järvenpäästä. Fathin komediatyyli on herättänyt alusta asti paljon kiinnostusta ja hän on edennyt alalla nopeasti. Fathi aloitti stand up-komiikan 2013. Hänet on palkittu mm. “Vuoden stand up -tulokas” -tittelillä vuonna 2014. Nykyään Fathi on komediafestivaalien vakioesiintyjä ja hän on tehnyt yli 1000 stand up-keikkaa ympäri Suomea. Lisäksi Fathin stand uppia on voinut nähdä mm. Nelosen stand up -ohjelmassa.

 

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali