Moi!

Tervetuloa hommiin komediafestareille 2023. Tästä tulee kova.

Saat Isä Camillosta nimelläsi kirjekuoren, jossa on passi + juoma- ja ruokalippuja.

Ruokalipulla saa ruokaa artistilistalta Isä Camillosta. Alla on suositellut kellonajat ruokailuun, mutta ruokailu on toki muinakin aikoina mahdollista.

TO: KLO 14-18 (vähiten ruuhkaa) RUOKAILU VIIMEISTÄÄN KLO 21
PE: KLO 14-18 (vähiten ruuhkaa)  RUOKAILU VIIMEISTÄÄN KLO 22
LA: KLO 14-18 (vähiten ruuhkaa)  RUOKAILU VIIMEISTÄÄN KLO 22

”Ruuan voi ottaa myös take away annoksena ja nauttia esim. Pannarin bäkkärillä. Mikäli sää sallii ja Patiomme on auki niin ruokailu onnistuu myös siellä. Mikäli teitä on tulossa kerralla isompi lössi, niin toivomme että soittaisitte (017-5810450) meille etukäteen tulostanne varmistaaksenne että mahdutte ruokailemaan. Meillä on koko Komediafestivaalin ajan yksi neljän hengen pöytä varattuna koko ajan teille. Mikäli Patiomme on auki, niin sieltä saatte myös hanatuotteet henksuhintaan passia näyttämällä.”

Juomalipuilla saat juomaa Pannuhuone Gust. Raninilla. Pannuhuoneella ja Gloriassa saa passilla juomia myös henksuhintaan. Kysy henkilökunnalta.

Esityspaikat täältä.

LINE UPIT:
TORSTAI 8.6.
PERJANTAI 9.6.
LAUANTAI 10.6.

ESIINTYJIEN PUHELINNUMEROT

KUVAUKSET FESTAREILLA

Tämän vuoden festivaaleilla kulkee Mika Eirtovaaran mukana kuvausryhmä. Tarkoituksena on kuvata materiaalia Mikan omaan käyttöön. Samalla kuvaamme myös materiaalia mahdollisesti festareista kertovaa dokumenttia varten. Keikoista kuvattu materiaali on mahdollista saada omaan käyttöön festivaalien jälkeen, niin pyydettäessä. Mitään ei julkaista ilman kuvissa esiintyvien koomikoiden lupaa.  Jos haluatte ehdottomasti, että teitä ei kuvata, niin olkaa suoraan yhteydessä Mikaan. Mika vastaa myös mielellään mahdollisiin kysymyksiin aiheesta.

m.eirtovaara@gmail.com | 0400503779

Terveisin tuottaja, Juha Markus Jylhäsalmi

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali