PERJANTAI 9.6.2023

Klo 19 Ohjelmaravintola Maxim
MATKUS KLUBI:
Heikki Vilja, Ismo Leikola, Ari Eldjárn, Niko Kivelä, Jason Byrne
Ari and Jason perform in english | Kesto n. 2h | K-18.

ILMOITTAUDU

Heikki Vilja
Illan isäntä Heikki Vilja on tällä hetkellä yksi Suomen eniten keikkailevista koomikoista ja syystä – Heikki on hyvä.

Ismo Leikola 
Ismo tulee Amerikasta Kuopioon ja esiintyy taas vuosien tauon jälkeen komediafestareilla. Mahtavaa! Ismo on stand upin supertähti, joten lippukauppa käy. Ismo esiintyy tällä keikalla suomeksi.

Ari Eldjárn
Ari Eldjárn on suosittu esiintyjä maailmalla, joten hänen saaminen Kuopioon oli oikeastaan monen sattuman summa. Mutta hän on täällä! Netflixistä löytyy muuten Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic. Englanninkielisessä spesiaalissa islantilainen koomikko Ari Eldjárn vitsailee mm. Pohjoismaiden kilpailuasetelmista, Thorin Hollywood-versiosta ja taaperoiden oikuista.

Niko Kivelä
Niko on tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan tarinoita elämästä niin, että tuntuu.

Jason Byrne
Jason on irlantilainen stand up -legenda ja hän haluaa tulla Kuopioon vuosi toisensa jälkeen. Miksi? Koska hän rakastaa suomalaisia ja suomalaiset rakastavat Jasonia.  Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa, kun tämä esiintyjä valtaa lavan hypnoottisella ottellaan. Kuningas on täällä! Jason Byrne – The outright king of live comedy’ THE TIMES


LAUANTAI 10.6.2023

Klo 19 Ohjelmaravintola Maxim
MATKUS KLUBI: Antti Haapala, Matti Paalanen,  Kaisa Pylkkänen, Ali Jahangiri, Jaakko Saariluoma |
Esitys on suomeksi | Esityksen kesto n. 2h | K-18.

ILMOITTAUDU

Antti Haapala
Illan isäntä Antti Haapala on elämänsä parhaassa keikkakunnossa. Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.

Matti Paalanen
”Matista on helppo pitää, koska esiintyminen on sulavan vaivatonta ja läsnäolevaa eikä hänessä ole koomikkona mitään keinotekoista. Hän ei rynni lavalle ja pumppaa keinotekoista energiaa yleisöstä mikä meininki uh -maanitteluilla, vaan hän tulee lavalla olemaan oma, kummallinen ja rakastettava itsensä.” – Toimittaja Liisa Kukkola 2017.

Kaisa Pylkkänen
Kaisa on All Female Panel -kollektiivin perustajajäsenistä, vaikkei hän enää kuulu siihen. Hän on myös ollut mukana kirjoittamassa monia televisiosarjoja, kuten UutishuonettaItsevaltiaita ja YleLeaksiä. ”HEI, mä olen Kaisa. Olen feministi – tai niin kuin miehet sanovat: sinkku”, stand up -koomikko esittelee itsensä ja saa heti muutaman katsojan purskahtamaan nauruun”. -HS

Ali Jahangiri
Ali etsii väsymättömästi sitä reunaa, jolta pudota ja sitä rajaa, jonka ylittämisestä seuraa sähköisku teurastamon tirehtöörin sähkönuijasta. Sen takia ei koskaan tiedä mitä sieltä seuraa, ja jokainen keikka on erilainen. Varmasti jakaa mielipiteet, mutta eihän Alista voi olla mielipidettä, jos ei sitä ole nähnyt tai jos ei sitä näe. Ali on ensimmäinen ja tähän asti ainoa Suomen Kulttuurirahaston palkitsema koomikko (2016). Ali Jahangiri sai palkinnon rajoja ylittävästä ja silmiä avaavasta huumoristaan.

Jaakko Saariluoma
Onko Suomessa joku joka ei tunne Jaskaa? Nopea ja nopea, sujuva ja sujuva. Sanallisesti tanssahdellen ja vaivattomasti esiintyvä Saariluoma on aina tilanteen päällä ja askelen edellä. Jaska on lämpimästi tykättävä koko kansan suosikkikoomikko.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali