KOMEDIAFESTARIN ESITYSPAIKAT 2023

Kuopion kaupunginteatteri Minna-näyttämö
Kuopion kaupunginteatteri Minna-näyttämö on 464-paikkainen tila, jossa kokousten, seminaarien, juhlien sekä ohjelmallisten tilaisuuksien järjestäminen onnistuu loistavasti. Teatterilla pääset komediafestareiden keikoilla istumaan numeroiduille paikoille. Osoite: Niiralankatu 2, 70600 Kuopio.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari-sali
Puikkarissa voit aistia Kuopion ja Puijonsarven historiaa modernilla otteella. 1870-luvulla alun perin rakennetun ent. Seurahuoneen, nykyisessä kokous- ja tapahtumatila Puikkarissa on haluttu vahvasti nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta.  Puikkari hehkuu Seurahuoneen arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun. Osoite: Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio.

Pannuhuone Gust. Ranin katettu terassi
Kesäisin Pannuhuoneen terassi on yksi Suomen legendaarisimpia stand up -klubeja. Pannuhuone Gust. Ranin – Olohuone & terassi on muuten uniikki baarikonsepti, joka luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Cocktailit perustuvat pääosin kuopiolaisen Lignell & Piispasen tuotteisiin. Osoite: Kauppakatu 25, 70100 Kuopio.

Ohjelmaravintola Maxim
Kuopion ydinkeskustassa toimiva Maxim järjestää elämyksellisiä ja ainutlaatuisia tilaisuuksia. Tarjonta huomioi monipuolisesti teatterin, musiikin, elokuvien sekä näyttämöviihteen ystävät. Upea ohjelmisto, anniskeluoikeudet sekä mahdollisuuden korkeatasoiseen ruokailuun intiimeissä ja historiaa henkivissä tiloissa erottavat Maximin muista illanviettopaikoista. Osoite: Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio

Glorian kellari
Glorian kellari on intiimi klubi, jossa pääset lähelle esiintyjää ja hänen sielunmaisemaa. Gloriassa on tunnelmaa ja valikoimaa jokaiseen tilanteeseen ja makuun: alkuillan pubista viikonlopun yökerhoon, bändeistä karaokeen ja siidereistä viskeihin. Glorian kellari on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Sopii erittäin hyvin pikkujouluihin, synttärijuhliin tai vaikka vaan ystävien kesken pidettyyn illanviettoon. Kesäisin katutasossa on suuri ja viihtyisä terassi, jossa voi katsella kävelykadun hulinaa tuopposen ääressä. Osoite: Kauppakatu 16, 70100 Kuopio.

 

 

 

 

 

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali