Komediafestivaalin esiintyjien esittely

torstai 6.6. klo 20 Pannuhuone Gust. Ranin

MC Lasse Oikarinen,
Anitta ahonen,
Anders Helenius,
Niko Kivelä

LIPUNMYYNTI ALKAA 1.4.

Yhteistyössä Savon Yrittäjät

Pannuhuone Gust. Ranin, Kauppakatu 25.
Show on katetulla terassilla.
Lippu: 22 e sis. toimitusmaksut.
Esityksen kesto 2h (sis. tauon).
Ikäraja 18v.
Showtime 20:00
Ovet avautuvat n. 45 min ennen esitystä.  Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua.

Mikä on MC?

Se on illan isäntä tai emäntä, seremoniamestari, josta käytetään lyhennettä MC (Master of Ceremony).

MC:n rooli on stand up -shown kannalta omalla tavallaan tärkein, koska hänen tehtävänään on juontaa show, lämmitellä yleisö muita koomikoita varten ja toimia tunnelman ylläpitäjänä ja esitystä koossa pitävänä voimana mitä erilaisimmissa tilanteissa.

Tehtävään valitaan mahdollisimman kokenut koomikko, jonka tyyli sopii tehtävään tai koomikko, joka on erikoistunut hoitamaan seremoniamestarin vaativaa pestiä. Esiintyjäkokonaisuuksia suunnitellessa MC valitaan usein ensimmäisenä.

Lasse Oikarinen

Jos joskus saa sanoa miestä nallekarhuksi niin nyt. Leppoisa uuden polven päämies nivoo yhteen peruselämän pääasiat ja yleisön kanssa jutustelun. Viihtymisvarmistettu.

#tarinoita
#yleisökontaktia
#hyväntuulista

Anitta Ahonen

Roisi ja riemastuttavan aito Iso A on lavakomiikan maamo, jolle ei länkytetä. Tampereen täräyttäjä on käynynnä kaikkialla ja pistää kaiken peliin. Kuin pakinoitsijaa kuuntelisi.

#havainnoivaa
#karkeakieli

Anders Helenius

Noin viikon studion ruutunaama on sekoitus mukavaa maanläheisyyttä ja saumoista tursuavaa turhautumista. Näistä aineksista ja monipuolisesta esiintymiskokemuksista on saaristolaispojan huumori keitetty mureaksi. Nam!
tarinoita

#havainnolistavaa
#pistäämiettimään

Niko Kivelä

Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

#improvisointia
#tarinoita
#hyväntuulista

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali