Perjantaina 25.10.2024 klo 19 Maximin Komediaklubilla Stand Up Show

Esiintyjät: André Wickström, Anitta Ahonen, Roosa Maskonen

Ovet avautuvat 18:00. Esitys alkaa 19:00.

Liput: 28€ | 25€ opiskelija /eläkeläinen /työtön/varusmies. Hinnat sisältävät palvelumaksut.

ESIINTYJÄT:

André Wickström on suomalaisen stand up -komiikan MacGyver, joka rakentaa naurupommin vaikka tulitikusta ja purukumista. Pitkän linjan konkari tunnetaan tarkkanäköisestä huumoristaan ja kyvystään tehdä arkielämän pienistä asioista suuria komedian mestariteoksia Andrén vahvuus on tuoda esiin jokapäiväisen elämän koomisia puolia – oli kyse sitten perhe-elämästä, työpaikan kommelluksista tai suomalaisista kansanluonteenpiirteistä.

Anitta Ahonen, tunnettu myös nimellä Iso A, on Suomen stand up -komiikan hulvaton kuningatar, joka tunnetaan räväkästä ja rohkeasta huumoristaan. Hänen esityksissään ei kumarrella turhia eikä säästellä sanoja. Ahonen nauraa estottomasti niin itselleen kuin yhteiskunnan kummallisuuksille, ja hänen esityksiään sävyttää usein räävitön ja suorasukainen tyyli.

Roosa Maskonen on Vuoden stand up -tulokas 2023. Hän on kertakaikkisen hurmaava ja pidetty ihminen sekä Keuruun lahja suomalaiselle komiikalle – tai oikestaan koko maailmalle. Lempeydellään hämäävä Roosa katsoo maailmaa ja muita ihmisiä usein ylhäältä käsin, vaikka onkin lyhyt ihminen. Oivaltavat jutut ja ihmeellinen lavakarisma ihastuttavat ja naurattavat taatusti.

Stand upin kesto noin 1h 30 min, sisältäen tauon. Ikäraja 18 vuotta.

Maximin eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan.

Huom! Jos tulet esitykseen pyörätuolilla, ota yhteys: juha@komediafestivaali.fi

Osoite: Maxim, Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio

Liveton hinnoittelu:

Käsittelykulu 1 euro (sis. alv) per tilaus, kulu lisätään tilauksen loppusummaan ostoskorissa

Procountor-yrityslaskulla maksaessa laskutuslisä 18,83 euroa (sis. alv) (15,00 euroa + alv), laskutuslisä tulee tilauksen loppusumman päälle

Kulttuurimaksutavoilla (Smartum ja Epassi) maksaessa maksutapalisä 4% tilauksen summasta, maksutapalisä tulee tilauksen loppusumman päälle

Asiakaspalvelupuhelimen (0600-30005) hinta 1,94 €/min. Asiakaspalvelun tavoitat myös chatin kautta täältä (turkoosi pallura alakulmassa). Samalta sivulta löydät myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali