KOVAN PÄIVÄN STAND UP -ILTA LAUANTAINA 1.4.2023 KUOPIOSSA. PAIKKA: ORIGINAL SOKOS HOTEL PUIJONSARVI, PUIKKARI-SALI.

LOPPUUNMYYTY!

Noin viikon uutiset ja Sivuhistoria -sarjoista tunnettu koomikko Jukka Lindström on koonnut yhteen suomalaisen stand upin tuoreimmat, hauskimmat ja mielenkiintoisimmat kasvot. Köpi KallioFathi Ahmed ja Ursula Herlin lähtevät Lindströmin matkaan keväällä 2023 ja kiertävät teattereita eri puolella Suomea.  Kovan päivän stand up -ilta on tämän hauskan nelikon hillitön esitys, joka esittelee kotimaisen stand upin uusia tekijöitä, ja avaa koomisen vinksahtaneita näkökulmia 2020-luvun Suomeen. Tule, näe ja naura!

Ikäraja 18v. Liput 28 euroa (sis. toimitusmaksut). Esityksen kesto noin 2h (sis väliajan). Showtime 18:00. Ovet 17:00. Videokuvaaminen kielletty. Varaudu narikkamaksuun.

Esityspaikka: Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

ESIINTYJISTÄ:

Köpi Kallio on Venla-palkittu radiojuontaja, joka aloitti stand up -komiikan vasta noin vuosi sitten. Nopeassa ajassa Köpi on vakuuttanut stand up -alan konkarit ja valloittanut komediayleisöt varmalla esiintymisellään ja hauskoilla seteillään. Tämän satakuntalaisen suupaltin käsittelyssä nykyajan ilmiöt vääntyvät usein tummaksi huumoriksi ja absurdeiksi vitseiksi.

Ursula Herlin ei koskaan uskonut, että tavallisesta lohjalaisesta voisi tulla hauska stand up -koomikko. Lopulta hän todisti itse olleensa väärässä. Nyt se tavallinen lohjalainen on kiertänyt stand up -klubeja jo vuosia ja naurattanut kansaa hulvattoman sisäkierteisillä jutuillaan. Televisiossa hän on toiminut sekä käsikirjoittajana että ruutukasvona Ylen Noin Viikon Studiossa sekä Sivuhistoria -sarjassa.

Fathi Ahmed on Järvenpäästä lähtöisin oleva kokki, josta tulikin koomikko. Tämä pakolaisperheen ensimmäinen Suomessa syntynyt lapsi, ei ole – omien sanojensa mukaan – tuonut vanhemmilleen juuri muuta iloa kuin mahdollisuuden hakea Suomen kansalaisuutta. Possessa ja Joonas Norman Show’ssa esiintynyt Fathi Ahmed on oivaltavien näkökulmien ja mustan huumorin mestari.

Jukka Lindström on esiintynyt stand up -klubeilla ja teattereissa jo yli 15 vuoden ajan. Noin viikon uutiset ja Sivuhistoria -ohjelmissa hauskuuttanut koomikko ja toimittaja tekee stand up -lavalla laserintarkkaa satiiria suomalaisuudesta, populaarikulttuurista ja politiikasta. Siinä sivussa saatetaan kuulla myös henkilökohtaisempia tarinoita tai vaikkapa pohdintaa siitä, miten juusto keksittiin.

 

Jaa ystävillesi:
Liveto.fi
Osta lippu 

Instagram @komediafestivaali