Yhtä Hymyä!

Lauantaina 6.6. klo 15:00 Yhtä Hymyä! -klubi Pannuhuoneen terassilla. Tämän klubin Ticketmasterista ostetut lipputulot Kuopion Komediafestivaali lahjoittaa verojen ja toimitusmaksujen jälkeen vähävaraisten sekä kriisin kokeneiden lapsiperheiden tukemiseen Pohjois-Savossa. Yhteistyössä Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry.

Tämä on komediafestivaalin legendaarinen iltapäiväklubi, joka esittelee kattauksen tuoreita stand up -kasvoja, tuoreilla jutuilla. Iltapäivää isännöi stand upin konkari Jack Björklund.

Esiintyjät:

Jack Björklund
Matti Paalanen
Pyry Saloranta
Tommi Tyrväinen
Saku Torssonen
Jaakko Suomala
Inka Valima
Aki Puolakka

HUOM! Sen lisäksi tällä klubilla nähdään Nopee Naurattaja stand up -kisan voittaja, joka on suunnattu tuoreille ja kokeneemmille koomikoille. Maalis-toukokuussa Helsingin teatteriravintola Nyyrikissä koomikot haastavat toisiaan viiden minuutin timanttisilla seteillään kilpaillen tuomariston ja yleisön äänistä. Tuomaristossa istuu komedia-alan vaikuttajia, tuottajia ja ammattilaisia. Finaalissa yleisö valitsee voittajan, joka nähdään tänä kesänä ensimmäistä kertaa myös Kuopion Komediafestivaaleilla!

Liput
Hyvä lippu 10 €
Verojen ja Ticketmasterin kulujen jälkeen 9 € HOPE ry:lle.

Parempi  lippu 15 €
Verojen ja Ticketmasterin kulujen jälkeen 13,5 € HOPE ry:lle.
Hyvällä lipulla saat hyvän mielen, paremmalla vielä paremman. Paremmalla lipulla ei ole kuitenkaan klubilla mitään extraa.  Voit itse päättää nyt hinnan.

La 6.6.2020 Pannuhuone Gust. Ranin, Kauppakatu 25.
HUOM! Esitys on katetulla terassilla.
Showtime 15:00.
K-18. Esityksen kesto 2 h (sis. tauon).
Esitys on suomeksi.

HUOM! Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua. Ovet avataan viimeistään 45 minuuttia ennen esitystä. Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen esityksen alkua.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali