Lauantaina 11.12 klo 18 Intron Komediaklubilla Jukka Lindström, Mika Eirtovaara, Fathi Ahmed ja Heidi Mäkelä.

Jukka Lindström
Jukka on stand up -koomikko, toimittaja, käsikirjoittaja ja palkittu tv-esiintyjä. Hän tuli tunnetuksi poliittisesta satiirista nimeltä Noin viikon uutiset  (2014-2017).  Ohjelma voitti parhaan komediaohjelman Kultaisen Venlan kahtena vuonna peräkkäin. Lindström toimi ohjelman pääkäsikirjoittajana ja ruutukasvona. Noin viikon uutisten lisäksi Lindström on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa mm. YleLeaks, Uutisvuoto, Pressiklubi, Pitääkö olla huolissaan sekä Hyvät ja huonot uutiset.

Mika Eirtovaara
Mika on suomalaisen stand up komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman Taisto Kourina.

Fathi Ahmed
Fathi aloitti stand up komiikan 2013 muutettuaan Järvenpäästä Helsinkiin. Hänet palkittiin “Vuoden stand up -tulokas” -tittelillä vuonna 2014 ja Kallio Komediabolagetin “Vuoden uusi kyky” -Jorma-palkinnolla vuonna 2015. Fathin stand uppia on voinut nähdä mm. Nelosen “Stand Up!” -ohjelmassa.

Heidi Mäkelä
Heidi tykitti itsensä tuomariston sydämiin Vuoden tulokas 2019 -finaalissa Helsingissä marraskuussa. Tämän johdosta Heidi sai pääsylipun lavalle Kuopioon. Heidi on ihanan maaninen ope ja tosi hauska hahmo.

Lippu 25 e (sis. Liveton toimitusmaksua 3 euroa ja arvonlisäveroa 2 euroa).
Esitys alkaa klo 18. Ovet avautuvat tuntia ennen esitystä.
Esityksen kesto on noin 1 h 45 min (sis. tauon). Ikäraja 18v.
Varaudu narikkamaksuun. Esityksen videokuvaaminen on kielletty.

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali