Yhtä Hymyä!

Torstaina 4.6. Pannuhuone Gust. Ranin klo 20:00

Krisse Salminen
Petri Hankonen
Aurora Vasama
Sami Hedberg

Yhteistyössä Savon Yrittäjät.

To 4.6.2020 Pannuhuone Gust. Ranin, Kauppakatu 25.
Esitys on katetulla terassilla.
Showtime 20:00. Lipun hinta 24€ (sis. toimitusmaksut).
K-18. Esityksen kesto 1 h 45 min (sis. tauon).
Esitys on suomeksi.

Videokuvaaminen on ehdottomasti kielletty. Nauraminen ja taputtaminen erittäin sallittua. Ovet avataan viimeistään 45 minuuttia ennen esitystä. Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen esitystä.

Krisse Salminen ja stand up ovat pitäneet yhtä alusta saakka. Krisse soittaa neljältä yöllä stand upia hakemaan hänet kotiin, mutta aamulla Krisse laittaa ihanan aamupalan. Niinpä, ei tästä ota selvää. Krissellä on omat pelisäännöt, joihin kannattaa tutustua paikan päällä.

#siistikieli
#improvisointia
#hyväntuulista

Petri Hankonen kävi legendaarisen Markku Toikan stand up -kurssin vuonna 2003 Mikkelissä, ja innostui siitä niin paljon, että teki ensimmäisen keikkansa heti yhdeksän vuotta sen jälkeen, vuonna 2012. Sen jälkeen keikkaa on riittänyt hyvin. Petrin rosoinen soundi saattaa punastuttaa poskea, varsinkin jos kuulijan vanne on vedetty tiukalle, mutta useimmat tykkää kuin ratsu piiskasta.

#yleisökontakti
#vitsejä
#tarinoita

Aurora Vasama on sympaattinen elämäntapateini ja norppastalkkeri. Aurora on kuin sateenkaarenvärinen nallekarkkibooli kossulla terästettynä; näyttää viattomalta, mutta potkaisee juuri sopivasti. Vuoden Stand Up Tulokas 2019 – Voittaja.

#tarinoita
#hyväntuulista

Sami Hedberg on kokovartalomies ja ei tiedetä mitä tämän miehen näkkileipiin on voideltu, mutta tiedetään, että mies on hauska aina. Samilla on vartalo täynnä hahmoa ja villiä värikynää. Mies on huippu ja siksi se on Sami Hedberg.

#havainnoivaa
#hyväntuulista
#improvisointia

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali