Moi!

Tervetuloa komediafestareille 2023. Tästä tulee kova.

Sinun slottisi löytyy täältä: LIUKUHIHNA 10.6.2023

Tarkennusta vielä sen verran, että ylläolevalla sivustolla on alustava järjestys, mutta järjestyksen muutokset kellonajan sisällä ovat vielä mahdollisia. Olemme Japen ja Jussin kanssa sopineet, että katsotte vielä paikan päällä sitten tilanteen. Japelle voi myös laittaa ensi viikolla whatsapilla viestiä, jos tuntuu sille.

Jape: 0404118899

Komediafestareilla on lauantaina klubeja viidessä paikassa. En osaa siis sanoa, kerkeänkö itse käymään Gloriassa.

JUOMAEDUT:
Pannuhuoneella ja Gloriassa saa artistipassilla juomia myös henksuhintaan. Kysy henkilökunnalta.

Esityspaikat täältä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi: Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
Isä Camillo: Kauppakatu 25-27.

MAJOITTUJAT HUOMIO:

Majoitus on Original Sokos Hotel Puijonsarvessa. Kun tulet majoituspaikalle, niin saat kirjekuoren nimelläsi, jossa on artistipassi kaulanauhalla. Hotellin virallinen check in on klo 15, mutta voit kysyä aikaisempaa check iniä vastaanotosta tai soittaa 010 7629500 tai puijonsarvi.kuopio@sokoshotels.fi

Mahdollinen parkkimaksu menee majoittujan omaan piikkiin.

KUVAUKSET FESTAREILLA

Tämän vuoden festivaaleilla kulkee Mika Eirtovaaran mukana kuvausryhmä. Tarkoituksena on kuvata materiaalia Mikan omaan käyttöön. Samalla kuvaamme myös materiaalia mahdollisesti festareista kertovaa dokumenttia varten. Keikoista kuvattu materiaali on mahdollista saada omaan käyttöön festivaalien jälkeen, niin pyydettäessä. Mitään ei julkaista ilman kuvissa esiintyvien koomikoiden lupaa.  Jos haluatte ehdottomasti, että teitä ei kuvata, niin olkaa suoraan yhteydessä Mikaan. Mika vastaa myös mielellään mahdollisiin kysymyksiin aiheesta.

m.eirtovaara@gmail.com | 0400503779

Terveisin tuottaja, Juha Markus Jylhäsalmi

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali