Yhtä Hymyä!

Komediafestivaali yhdessä Hope ry:n kanssa

Hymy kantaa. Se tarttuu, luo turvaa ja yhdistää meitä. Siksi hymy on arvokkain perintö, jonka voimme siirtää seuraaville sukupolville.

Ilon ja naurun ketjureaktio kiertää helposti maapallon ympäri, koska hymy on kansainvälinen kieli. Tunnistamme sen pienimmätkin vivahteet niin hiljaisuudessa, hälyssä kuin väenpaljoudessa. Sen sanoma on vahva. Kasvaessaan naurun kautta iloksi, hymy synnyttää onnellisuutta, ja sitä maailmamme kaipaa aina.


Kuopion Komediafestivaali on ollut syy tuhansiin hymyihin jo yli kymmenen vuotta, tuoden iloa lukemattomille aikuisille ympäri Suomen. Koska lapsissa on tulevaisuus, haluamme varmistaa, että hymyä riittää myös siellä missä sitä eniten tarvitaan.

Tarjoamalla yhdessä lapsille syitä iloon, luomme tulevaisuutta, mahdollisuuksia ja toivoa. Pienikin hymynkare viestii hyväksyntää ja luottamusta, joista vastaanottaja saa kantavan pohjan elämälleen. Samalla kasvatamme lapsia, jotka osaavat kohdata itsensä, toisensa ja koko maailman säteillen. Tekemällä hyvää meistä kaikista tulee YHTÄ HYMYÄ!

Kesän 2020 Komediafestivaaleilla järjestetään kymmenen Yhtä hymyä! -klubia. Tarkoituksena on koota klubien äärelle ainakin 50 kummiyritystä eli KOMEDIAKUMMIA, joiden avulla lahjoitamme lipputuloja vähävaraisten sekä kriisin kokeneiden lapsiperheiden tukemiseen. Hope ry:n kautta jaettavilla lahjoituksilla toimitamme lapsille hymyä tarjoamalla heille muun muassa vaatteita, leluja, harrastusvälineitä sekä vapaa-ajan elämyksiä.

 

Tavoitteemme:

1. Saada hymyntekeväisyyteen mukaan vähintään 50 yritystä eli KOMEDIAKUMMIA.
2. Toteuttaa yhdessä kattava tavoittavuus somessa sekä osallistujien omissa kanavissa.
3. Tehdä hymyntekeväisyyttä Komediafestivaalin sekä Hope ry:n arvomaailmat yhdistäen.
4. Tarjota jokaiselle mahdollisuus olla Yhtä Hymyä! Osallistua voi KOMEDIAKUMMIyrityksenä tai yksityishenkilönä hankkimalla kampanjaa tukevan tuotteen. Tuotteet tulevat myyntiin keväällä 2020.
5. Kasvattaa merkittävästi Kuopion Hope ry:n vuosittaista hyväntekeväisyysbudjettia.

 

Tule komediakummiksi

Yritys, ole mukana tukemassa vähävaraisia sekä kriisin kokeneita lapsiperheitä yhteistyössä Kuopion komediafestivaalin ja Hope ry:n kanssa. Ilmoittaudu Yhtä hymyä! – komediakummiksi nyt: juha(at)komediafestivaali.fi

 

 

 

 

 

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali