Lauantaina 21.9.2024 klo 18 Maxim, Kuopio: Sinkku Stand up -ilta

Esiintyjät: Saana Peltola, Aatu Raitala, Viivi Kuusela ja Matti Paalanen.

Sinkku Stand Up illat kutsuu kaikki sinkut yhteen illakoimaan! Sinkku Stand up -illassa nautitaan parittomien kesken! Oletko sinäkin miettinyt, missä törmätä muihin sinkkuihin, kun Tinderit ja Facebook-datingit on jo pelattu läpi? No Sinkku stand up -illassa tietenkin! Tämä ilon ja naurun ilta on (kerrankin) nimensä mukaisesti suunnattu sinkuille! Tässä illassa on lupa irrotella, viihtyä ja flirttaillakin, jos siltä tuntuu (turvallisen tilan periaatteita noudattaen, tietenkin).

Stand up -esityksen jälkeen ilta lähtee vielä uuteen nousuun Viivi Kuuselan ja Saana Peltolan legendaarisessa Sinkku-visassa! Sinkku-visa on glamourilla, huumorilla ja rakkaudella kuorrutettu versio pubi-visoista. Nyt pääsevät sekä sinkut että varatut pätemään parisuhde- ja rakkausaiheisilla knoppitiedoillaan! Tässä visassa säännöt on tehty rikottaviksi ja joskus hyvä tarina voi voittaa faktat. Sinkku-visassa kaikki saavat osallistua, palkinnot ovat kiiltäviä ja tunnelma on hervoton. Tämä visa on spektaakkeli! Let’s go!

Kerää siis parhaat sinkkukaverisi mukaan ja lähtekää yhdessä viihteelle nauttimaan ja nauramaan! Ja kuka tietää, vaikka ihastumaan. HUOM! Jos et ole sinkku, niin ota sinkkukaveri mukaasi ja tulet tarkkailijaksi. 

ESIINTYJÄT:

SAANA PELTOLA
Saana on tarinoiden ylipapitar, Suomenlinnan shamaani ja oman elämänsä Gandhi. Tykkää haistella chakraöljyjä ja shoppailla hyvinvointia. Harrastuksena henkinen kasvu. Valaistuu helpoiten shampanjan voimalla luonnollisessa elinympäristössään premium-taksin takapenkillä tai Kämp-spa’ssa. Horoskoopiltaan Saana on nouseva selittäjä.

AATU RAITALA
Aatu on leppoisan itsevarma tarinankuljettaja ja terävä improaja. Itä-Suomen kasvatti asuu Helsingissä, mutta ei ole kadottanut murrettaan mihinkään. ”Älä tee kuten mie, koska sie et välttämättä pysty siihen.” Aatu valittiin vuonna 2013 muiden koomikoiden toimesta vuoden tulokkaaksi, ja 2019 vuoden koomikoksi. Hän on esintynyt Naurun Tasapainossa ja Nelosen Stand Up!- ohjelmassa, sekä ollut vieraana Pitääkö olla huolissaan ja Noin viikon studio-ohjelmissa.

VIIVI KUUSELA
Kyllä! Hän on se somessa punaviiniä lipittävä Viivi, joka nauttii ihmisten naurattamisesta täysin rinnoin. Tämä stand up -lavojen kirkasotsainen kaunotar kertoo elämästään kahden lapsen äitinä ja Suomen ehkä tunnetuimpana sinkkuna.

MATTI PAALANEN
Matin huumori on kuin vahingossa pudonnut saippuapala—liukasta, yllättävää ja joskus vaikea saada otetta, mutta kun saat, se on kultaakin kalliimpaa. Paalanen pyörii lavalla kuin maailman laiskin nörtti, joka yhtäkkiä huomaa olevansa väärässä paikassa, mutta päättää sittenkin jäädä, koska miksipä ei? Hän yhdistää arjen pienet absurdit hetket ja pyöräyttää ne sellaiseksi cocktailiksi, että yleisö ei tiedä pitäisikö nauraa, itkeä vai molempia yhtä aikaa. Matista ei vaan voi olla pitämättä.

Liput: 28€ | 25€ opiskelija /eläkeläinen /työtön/varusmies

Hinnat sisältävät palvelumaksut.

Showtime klo 18:00. Ovet klo 17:00.

Stand upin kesto noin 1h 30 min, sisältäen tauon. Tämän jälkeen visaillaan.

Ikäraja 18 vuotta.

Maximin eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan.

Huom! Jos tulet esitykseen pyörätuolilla, ota yhteys: juha@komediafestivaali.fi

Osoite: Maxim, Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio

Jaa ystävillesi:

Instagram @komediafestivaali